30 mars 2011


Nellie har fått ärva storebrors verktygsbänk, den var väldigt spännande:)

27 mars 2011


Nu har Nelliesnuttan gått och blivit sjuk igen. Har haft febertoppar och kräkts tre gånger. Min stackars tjej:( Hon är förvånansvärt pigg ändå tycker jag men så är det väl med barn..

25 mars 2011


Jaha då var det fredag, igen. Veckorna flyger fram. Dagen har bestått utav jobb, middag och lite slappande i soffan:)
På jobbet var det för ovanlighetns skull väldigt givande idag, vi har massa roliga förändringar framför oss, synd att jag snart ska gå hem. Trodde aldrig jag skulle känna så, men det kommer bli så himla bra i gruppen nu. Har endast två veckor kvar nu att jobba. Ska visserligen bli skönt att vila men jag kommer nog på lite projekt att pyssla med här hemma med:) Sedan jag blev gravid har jag målat om i kök/matplats, hall inkl. dörrar och Nellies rum, och allt blev LJUST och fräscht.
Ikväll blir det någon bra film om jag orkar hålla mig vaken..

24 mars 2011


Idag börjar vi dagen med att bygga lego:)

23 mars 2011


Idag har vi varit lediga, dagis har vatt stängt. Vi har vatt på lekparken med kompisarna Sinna o Kajsa med föräldrar o syskon. Har även varit o storhandlat på Maxi:) Snart ska vi på barnkläders-party.

21 mars 2011


Våren börjar närma sig:) Nellie och jag har varit ute o plockat lite blommor,

Sitter på barnmorskemottagningen och har druckit sockerlösning, sk glukosbelastning. Är uttråkad. Idag kanske morgan får komma hem på permission några timmar:)

Hallen efter.



Hallen före



20 mars 2011


Kinderägg e gott (och kladdigt)

Idag hälsar vi på pappa igen. Är ute i solen och blåser bubblr:)

19 mars 2011


Vecka 28!! Har jobbat 7-11, ska in igen vid fyra. Tänkte sova middag en stund nu. Morgan e kvar på sjukhuset, har akut njursvikt troligtvis, men värdena börjar bli bättre. Hoppas verkligen det går på rätt håll nu! Nellie e med Annika hela dan eftersom jag jobbar..

16 mars 2011


På sjukhuset o hälsar på pappa.

15 mars 2011


Min stackars man har fått åka in akut igen. Började kräkas igår och har hållt på sen dess, värken har inte blivit bättre heller så nu misstänker de njurstensanfall. Stackaren:(

14 mars 2011


Nellie gör armband och jag läser skvallertidning och dricker kaffe, en bra start på morgonen:)

13 mars 2011


Vecka 27! Denna graviditet går galet snabbt:) mår ungefär desamma som när jag väntade Nellie, dvs bra. Fast jag är betydligt tröttare denna gång. Magens form är lite annorlunda, mer rakt fram eller hur man ska säga? Inte så mycket runt om. Bebis är mycket vildare än Nellie var med:) Så spännande, vi får se om det som barnnorskan sa på ultraljudet stämmer, att det till 80% blir en flicka. Jag blir glad för vad som förstås bara h*n är frisk!

12 mars 2011


Provar nya vårjackan, mössan o skorna:)

Världens sötaste hårdrockare. Nu e hon så gott som frisk bara lite hosta o snuva kvar. Igår fick Morgan ryggskott, stackaren. Han hade så ont så han fick åka ambulans in akut. Ryggen var helt låst. Men nu är han hemma igen iaf. Ikväll är det melodifestivalen som gäller:)

10 mars 2011


Vår stora bebis provligger den kommande bebisens vagn:)

07 mars 2011


Nellie e lite piggare nu, men febern går upp o ner plus att hon har en hemsk hosta:( min stackars älskling!

Vecka 26:)

06 mars 2011


Gott:)

Såhär blev det slutliga resultatet.



Nellie e piggare efter medicin o vila så nu har vi bakat:)

05 mars 2011


Idag skiner solen och det är plusgrader:) synd att fisen har feber bara, får bli inne o mysa idag!

03 mars 2011


Magen, sedd uppifrån vecka 25:)

02 mars 2011

nya vagnen!




Här e vår nya fina vagn som lill(a?)n ska få. Eller ny är den ju inte, e begagnad men så fin. Är i vecka 25(24+). Tiden går så snabbt med nr 2.

01 mars 2011


Nu börjar Nellies rum bli färdigt, äntligen! Har målat väggarna och sängen:)